martes, 24 de julio de 2012

La burla de la mort

Quin riure tens, malèvola assassina, quan a cada cantonada aconsegueixes endur-te una víctima més al teu regne de tenebres infinites. Si paro l'orella el sento, l'escolto, tan grotesc com és grotesca la teva victòria sobre la més preuada de les conquestes. Si tu ets l'antítesi de la vida, jo et dic que t'he burlat, i la meva condemna per tan gran ofensa ha de ser el foc etern. Benvingut sigui, que em cremi les entranyes, que m'evapori la sang. Jo seguiré viva, i tu, tramposa, no aconseguiràs apagar-me la mirada, roja, però brollant de vida. Quin riure tens, malèvola assassina. Jo et maleeixo. La meva victòria és la venjança justa de tantes ànimes nobles a les que vas robar tot l'alè del cor.

V.

jueves, 5 de julio de 2012

Falsa realitat


Sé que cada dia són més els qui coneixen la meva història, i no estic segura de que realment m'importi. El meu rostre va omplir ahir les pantalles de tot el país, creuat per la ferida del penediment. Quan jo era nena, les notícies les escrivíem a les parets de pedra. Ara volen pel ciberespai, remunten fins als satèl·lits i cauen a la velocitat de la llum altra vegada a la Terra. Què és veritat, de tot allò que expliquen, us preguntareu? Jo us ho confesso, a cau d'orella.

V.


Aquesta setmana la novel·la Tots els noms de Barcelona als mitjans de comunicació: Diari ARA, 1/7/2012. Els Matins de TV3, 4/7/3012. Trobareu les llibreries on ja tenen la novel·la a:

 www.totselsnomsdebarcelona.com